Vacature - Schroons & zonen

Kom jij werken bij Schrijnwerkerij Schroons ?

 
 
Als groeiend bedrijf zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde vakmannen. Momenteel hebben we enkele vacatures open staan.
 
Ben je een stielman en zou je graag bij ons komen werken, kom even langs of stuur een mailtje met de vermelding vacature naar info@schrijnwerkerijschroons.be en we bezorgen je een sollicitatieformulier.  Dit formulier bezorg je ons ingevuld terug, vergezeld van een recente foto van jezelf.
We nemen spoedig contact met je op.
 
 
 

 

 


Atelierschrijnwerker - buitenschrijnwerk
Samen met je collega's vervaardig je houten buitenschrijnwerk op maat en volgens de wensen van de klant.
Je taken bestaan uit het verlijmen en persen van schrijnwerk, molures maken met toupie, plaatsen van planchetten, schuren... Kortom het afwerken van ramen, deuren en poorten alvorens deze gelakt worden.

 

CNC-operator
Je staat in voor het bedienen van de 5-assige cnc-machine voor het frezen van ramen, deuren, poorten, trappen, en binnendeuren.
Je zorgt ook voor het dagelijks onderhoud van deze machine zoals reinigen, smeren, wisselen van freesmessen en oplossen van foutmeldingen.

Je krijgt een interne opleiding om op een vlotte manier aan de slag te gaan met de machine.
We zoeken iemand met een groot technisch inzicht, die vlot werkt met een computer en CAD-programma's.

 

Pistoolschilder / Schilder
Je taken omvatten het schuren, slissen en spuiten van grondverf, beitsen, lakken op zowel binnen-als buitenschrijnwerk in ons atelier. Op de werven ga je de omkastingen van binnendeuren afwerken en trappen voorzien van hardwaxolie of beits en vernis.
Je krijgt een interne opleiding en wordt in de beginperiode bijgestaan door een ervaren medewerker.
We verwachten dat je alles tot in de puntjes afwerkt, ten slotte zorg jij voor de finishing touch.

 

Wil je deel uitmaken van een groeiend bedrijf met een enthousiast, jong en gedreven team, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Schroons en Zonen Heist op den Berg

Ramen . Deuren . Poorten . Veranda’s . Trappen . Kasten